• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Ekonomiczne aspekty własności intelektualnej.

Przygotowania do śluby idą kompletną parą. Interesująca, biała suknia z razem z welonem już jest, bez zarzutu skrojony garnitur również, sala zamówiona, najlepszy zespół muzyczny w okolicy potwierdził własne przybycie, goście z niecierpliwością wyczekują dnia ślubu, a państwo młodzi stają przed nie lada wyzwaniem traktującym weselnych wypieków. Torty weselne to problem, z jakim ma obowiązek zmierzyć się niejedna para narzeczonych – wspomożemy na domenie ANCHOR. Naturalnie najistotniejsze jest, jak to najważniejsze ciasto wieczoru będzie wyglądało. Jakkolwiek równie istotny jest fakt, jak będzie smakowało I tu pojawia się dylemat – który wybrać smak takiego tortu? Śmietankowy, truskawkowy, wiśniowy, z ajerkoniakiem czy rumem – które rozwiązanie będzie najlepsze? Nie zapominajmy, że im większe miasto, tym znacznie większy wybór cukierni, a tym samym większy wybór smaków. Musimy nie zapominać, że jeśli na weselnym przyjęciu będą dzieci, to powinniśmy w takim przypadku właściwie zrezygnować z ciasta nasączanego alkoholem. Najważniejsze jest, aby tort smakował młodej parze, wtenczas na pewno będzie też dobry dla weselnych gości.

1. Przeglądaj

2. Otwórz link

Teoria cyklu życia produktu w marketingu.

Categories: Biznes

Comments are closed.